Εθνικός Φιλιππιάδας

Τακτική γενική συνέλευση

Πραγματοποιήθηκε χτες η ετήσια τακτική συνέλευση του Εθνικού Φιλιππιάδας στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δημου Ζηρού. Στην συνέλευση παρευρέθησαν ο Δημαρχος Ζηρού  κ. Δημήτριος Γιολδάσης, οι πρώην πρόεδροι κ.κ. Αθανάσιος Λιόντος, Δημήτριος Κώστας και Βασίλης Τσώλης καθώς και μέλη και φίλοι του Εθνικού. Από τον πρόεδρο της Διοικούσας επιτροπής κ. Κώστα Κάκκο έγινε ο οικονομικός απολογισμός και στην συνέχεια έγινε κατάθεση απόψεων απο τους παρευρισκόμενους. Το θέμα της εκλογής νέου Δ.Σ. αναβλήθηκε για την επόμενη Δευτέρα 29 Απριλίου και ώρα 19.30 στον ίδιο χώρο προκειμένου κατατεθούν ολοκληρωμένες προτάσεις για την στελέχωση του.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ «Α.Π.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ»

Έχοντας υπόψη

  1. Τις διατάξεις του καταστατικού μας

ΚΑΛΟΥΜΕ

    Σε επαναληπτική τακτική Γενική Συνέλευση τα μέλη του σωματείου μας, την Δευτέρα 29-4-2013 και ώρα 19.30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Ζηρού, με τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
  2. Εκλογή νέου Δ.Σ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα επαναληφθεί την Τετάρτη 31-4-2013 και ώρα 19.30 στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ