Εθνικός Φιλιππιάδας

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ 2-1

Στην δεύτερη θέση του Βορείου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, χωρίς συγκάτοικο, βρίσκεται από σήμερα ο Εθνικός Φιλιππιάδας μετά την επικράτηση επί του Βισαλτιακού Νιγρίτας με σκορ 2-1.

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας υποδέχτηκε την ομάδα του Βισαλτιακού Νιγρίτας  στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Βορείου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, παρουσία 1000 φιλάθλων και πήρε δίκαια την νίκη με σκορ 2-1. Σκόρερ για την ομάδα μας ο Γιώργος Λάππας με σουτ στο 17΄ και ο Θοδωρής Παλιάγκας με κεφαλιά στο 43΄ ενώ για την ομάδα του Βισαλτιακού ο Τσιντογιάννης στο 5΄ με πλασέ. Την επόμενη αγωνιστική στις 1/11 ο Εθνικός Φιλιππιάδας ταξιδεύει στην Κρανούλα όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα της Δόξα Κρανούλας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: Σταυράκης, Μούτας, Καταγής Σ., Παλιάγκας, Μαγκλάρας, Μπαλάφας, Collins, Μπασιούκας (61΄ Λέντζος), Μιχάλης (69΄ Novakovic), Τρούλλης (84΄ Γατσέλος), Λάππας.

ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ: Πουλάκης, Ρούμπος,  Συρόπουλος, Κουκούλης, Πασχαλούδης, Φωτιάδης, Πεχλιβανίδης, Ελευθεριάδης, Κουλτσιάκης (55΄ Αλεξανδρίδης), Λαγγίζος (55΄ Ντόλας), Τσιντογιάννης.

Άριστος  ο διαιτητής ο κ. Πλιάκης (Ε.Π.Σ. Κοζάνης), με βοηθούς τους  Βλάση και Κατσούρη (Ε.Π.Σ. Κέρκυρας). Τέταρτος διαιτητής ο κ. Αποστολόπουλος (Ε.Π.Σ. Ηλείας).

Αφήστε σχόλιο