Εθνικός Φιλιππιάδας

Συνέντευξη Δημήτρη Κοσμά στο Prevezasports

 Συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδα www.prevezasports.gr και στον Θόδωρο Τσώλα ο επιθετικός του Εθνικού Φιλιππιάδας Δημήτρης Κοσμάς, την οποία αναδημοσιεύουμε αυτούσια.

PREVEZASPORTS:
Δημήτρη στο χθεσινό παιχνίδι ο Εθνικός πήρε ένα πολύτιμο βαθμό σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του ΠΑΟΝΕ. Χθες έξι λεπτά μετά την είσοδο σου στον αγώνα πέτυχες το γκολ που χάρισε τον βαθμό στην ομάδα σου, και σε είδαμε να το πανηγυρίζεις ανάλογα και να τιμωρείσαι από τον διαιτητή με κίτρινη κάρτα. Πως ένιωσες εκείνη την στιγμή;


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΜΑΣ:
Όπως είπες παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα και όταν πετυχαίνεις ένα σημαντικό γκολ και μάλιστα προερχόμενος από τον πάγκο τα συναισθήματα είναι έντονα και δύσκολα ελέγχονται.


PREVEZASPORTS:
Δημήτρη πιστεύεις ο Εθνικός βάσει απόδοσης δικαιούταν κάτι παραπάνω από το χθεσινό παιχνίδι;


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΜΑΣ:
Σε γενικές γραμμές νομίζω πως είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαν όμως και οι δυο  ομάδες να πάρουν τη νίκη καθώς έγινε ανοιχτό παιχνίδι.


PREVEZASPORTS:
Είσαι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία και βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας σου;


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΜΑΣ:
Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς διότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες στη φετινή ομάδα βάσει του ρόστερ. Όμως μη ξεχνάμε πως σε κανένα παιχνίδι μέχρι σήμερα δεν μας έχει βοηθήσει και λίγο η τύχη. Έχουμε πάρει δεκαπέντε  βαθμούς με την αξία μας.


PREVEZASPORTS:
Πως βλέπεις την συνέχεια για τον Εθνικό αφού ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα με Πυρσό Γρεβενών την άλλη Κυριακή στην Φιλιππιάδα και στην συνέχεια άλλα δυο εκτός έδρας παιχνίδια με Θερμαϊκό και Αναγέννηση Επανομής;


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΜΑΣ:
Όλα τα ματς είναι δύσκολα όπου και να παίζεις. Θεωρώ πως όλα εξαρτώνται από την δική μας απόδοση. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας δεν μπορεί να μας κερδίσει καμία ομάδα καθώς δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων.


PREVEZASPORTS:
Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μετά τις έντεκα πρώτες αγωνιστικές;


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΜΑΣ:
Είναι ένα πολύ αμφίρροπο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει η ομάδα που κάνει τη διαφορά όπως πέρυσι με Παναιτωλικό και Δόξα Δράμας. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για κανένα αποτέλεσμα. Επίσης μου έχουν κάνει εντύπωση οι πολύ καλές διαιτησίες μέχρι τώρα.

Αφήστε σχόλιο